Akció!

Takuga Ovi

6 000 Ft

Készleten

Kategória:

Leírás

Tartalom:

  • 1 darab használati útmutató
  • 1 darab vászonzsák
  • 30 darab forma

Anyaga: fa, lézervágott, nyír, rétegelt lemez

A négyzetek mérete: 5×5 cm, bal alsó sarok lekerekítve, a négyzet vastagsága 3 mm. A faragasztóval rögzített formák 3 mm vastagságúak.

  • 2 darab laminált lap a formák képével

Csomagolás: dobozos

Tömeg: 0.4 kg

Ajánlott: 4-99 éves korig

Elsősorban óvodás korú gyermekek javasolt eszköz. Az első osztályos gyermekeknek fontos a formákat a lehető legszélesebb körben megismerkedniük, hiszen a betűk is a formákból állnak, ezért kiemelt jelentőségű óvodás korban megtanulni az alapokat. Az eszköz formavilága túlmutat az alapformákon, megnevezésük nehezebb, emiatt kommunikációs készségekre is fejlesztő hatása van. Következésképp a diszlexia prevenciós eszközként is funkcionálhat.

Az óvodások tanulási folyamata is akkor hatékony, ha kellő számú ismétléssel  jelennek meg ebben az időszakban az információk. Továbbá hangsúlyosnak tartom az iskolakezdés előtti évben vagy években a foglalkoztató füzetekkel történő megismerkedést, a benne lévő feladatok elvégését. Ezeknél a feladatoknál olyan minták elsajátíthatók és gyakorolhatók, amik megkönnyítik az iskolai beválást. A tudatos feladatvégzés és a játékba ágyazott tanulás nagyon jól megfér egymás mellett. Egy kis szóbeli feladat, egy kis rajzos feladat (rajzolás, sorrendiség, másolás stb.), egy kis játék és röppen a fejlesztés ideje.

Termék jellege: oktatást segítő eszköz

Formatervezési oltalommal védett termék, RCD lajstromszám: 003862390 (EUIPO)

Játék leírás letölthető itt: Takuga óvoda

 

További információk

Tömeg 0.4 kg